Zde se nacházíte: Důležité informace > Novinky a zajímavosti

Novinky a zajímavosti

celkem: 73, strana: 1

Nemůže váš muž v posteli? Možná mu hrozí infarkt

[2010-10-18] médium: Ona.Idnes.cz rubrika: Vztahy a se autor: job

V českých ložnicích vládne podezřelý klid. Místo vzdechů rozkoše slyšíte tak leda šustění stránek historických románů nebo časopisů o fotbale či úlevné chrápání. Mnohé dvojice středního věku se snad ještě mají rády, ale rozhodně se milují méně, než by bylo zdrávo. Chuť by leckdy i byla, jenže téměř čtvrtina mužů nemůže vůbec a další nezanedbatelná skupina občas. Což je varující údaj už proto, že nejde jen o (sexuální) zdraví, ale dost často taky o život.

celý článek

Priapismus: když muž vážně nechce.. ale je pořád připraven

[2010-10-04] médium: Žena.cz autor: ika

Erekce, která trvá... a trvá... a trvá... Sen každého chlapa? Nikoli! Priapismus je značně bolestivá porucha mužského topořivého tělesa, která může mít vážné zdravotní důsledky.

celý článek

Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?

[2010-09-10] médium: Sexualne.cz autor: MUDr. Ondřej Trojan

Většina žen se někdy během svého života setká se situací, že jejich partner trpí poruchou erekce. V ordinaci ale stále zjišťuji, že lidem mnohdy informace na téma poruch ztopoření chybějí. Výzkumy přitom ukazují, že se tento problém týká asi poloviny mužů nad 40 let.

celý článek

Mladé ženy dosahují hůř orgasmu

[2010-08-23] médium: Novinky.cz rubrika: Sex a vztahy autor: Famous

Mají krásná pevná těla, hladkou pleť v obličeji a co je to nával, zdaleka vůbec netuší. Jenže mladé ženy mají také ve srovnání s ročníky středního věku větší problémy dosáhnout orgasmu a užít si sex. Ženy po čtyřicítce sice bojují s uvadajícím tělem, vráskami a často i prvními návaly, sex je pro ně ale příjemnější a dokážou si ho lépe vychutnat.

celý článek

Masturbací ke zdravějšímu srdci i redukci stresu

[2010-08-10] médium: xman.cz rubrika: Sex autor: Karel Pešek - xman.cz

Už dávno není důvod se za ni stydět. Naopak, pravidelným sebeuspokojováním děláte neocenitelnou službu svému zdraví. Masturbace je vhodným kardiovaskulárním cvičením, prevencí proti rakovině prostaty i pomocníkem proti stresu.

celý článek

Jak na rizika erektilní dysfunkce

[2010-07-15] médium:  autor: MUDr. Taťána Šrámková, PhD., sexuolog- androlog, Klinika traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy U

Spokojený sexuální život udržuje mládí a vitalitu. Ale co když přijde problém?

celý článek

4 důvody, proč to v posteli drhne

[2010-07-12] médium: ProZeny.cz autor: Lucie Maixnerová

Vlahé city, jiskra, touha. Z původně slibného vztahu se ale může vyklubat zlý sen, pokud k sobě ti dva milostně nepasují! Chce pořád? Vyžaduje drsné praktiky?... 4 případy, 4 typy disharmonie v ložnici! Neprožíváte některou z nich i vy?

celý článek

Příčinou problémů s erekcí může být i vysoká hladina hormonu prolaktinu

[2010-06-24] médium: Sexualne.cz rubrika: Novinky autor: (pes)

Erektilní dysfunkce je definována jako neschopnost dosažení a udržení dostatečně dlouhé erekce k uskutečnění sexuálního styku. Vzhledem k tomu, že pouze každý desátý postižený muž vyhledá pomoc lékaře, zůstává tento problém z větší části skrytý. Odhady dokonce hovoří o cca 150 milionech mužů po celém světě, jichž se tato porucha týká.

celý článek

Muži s nižší frekvencí sexu mají poruchu erekce častěji

[2010-06-08] médium: Novinky.cz rubrika: Vztahy a sex autor: Famous

Muži s poruchou erekce souloží méně často. Ovšem podle evropské studie z roku 2008 platí také opačný vztah: pokud muži méně často souloží (a potenciálně i masturbují), mají častěji poruchu erekce. Podle evropských sexuologů a urologů je potřeba penis často používat - pak bude dobře fungovat. Tento orgán by měl být často prokrvován a nervová zakončení v něm drážděna.

celý článek

Další „viagra pro ženy“ na dosah?

[2010-05-20] médium: 21. století autor: Josef Querelle

O tom, jak velkou roli hraje ve vědě náhoda, se přesvědčili lékaři z Chapell Hill Medical School v Severní Karolíně. Zatímco si mysleli, že vyvíjejí ideální antidepresivum, ukázalo se, že jejich lék je nakonec mnohem vhodnější k léčení jiného problému - nízké touhy žen po milování.

celý článek
celkem nalezeno: 73
 zobrazuji: 63 - 54 
seznam lékařů

test sexuálního zdraví

lékařská poradna




Úvod © 2009  Fórum sexuální vitality