Zde se nacházíte: Důležité informace > Anonymní on-line poradna lékaře

ON-LINE poradna lékaře

Na vaše dotazy průběžně odpovídá MUDr. Libor Zámečník. (podle časových možností)

MUDr. Libor ZámečníkMUDr. Libor Zámečník, FEBU – ukončil studium všeobecného lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze v roce 1994. Od téhož roku pracuje na Urologické klinice VFN a 1. LF UK. V roce 2001 dokončil specializační přípravu II. atestací v oboru urologie. V roce 2005 složil zkoušku European Board of Urology (FEBU). Je členem České urologické společnosti ČLS JEP a její andrologické sekce, European Association of Urology, International Society of Andrology, Société Internationale D´Urologie. Problematice andrologie - mužské neplodnosti a sexuálních poruch, zvláště erektilní dysfunkce se věnuje od roku 2001.

Zodpovězené otázky

Problemy s erekci

Dobry den pane doktore, mam na vas takovy dotaz. Nejdriv vam popisi situaci .S manzelem se pokousime o dite (nikdy nemel problemy s erekci) mam za  sebou samovolny potrat v dubnu a od cervna se snazime znova bohuzel zatim stale nic. Prvni tehotenstvi se nam podarilo na prvni pokus . Lekar mi dal hormony na podporu ovulace. A tady nastal problem. Manzelovi jsem rekla ( i gynekolog) kdy je potreba mit pohlavi styk denne jenomze on jako by se zablokoval a nejde mu to. Rika ze se citi jako kdyz musi atd. Ale jeste vam reknu ze je v praci od rana do vecera ma docela hekticky zivot takz stres tam urcite hraje docela velkou roli. Nevim jak to udelat aby pri styku nemyslel na to ze to dela aby pocal dite ale proto ze to chce. Premyslela jsem i o tom ze pristi mesic mu nerict nic o plodnych a neplodnych dnech ale problem je zase v tom ze on proste nema cas. Muzete mi nejak poradit jak ho zabavit tak aby se necitil donucen k pohlavnimu styku??? Dekuji vam za odpoved
07.08.2008 11:19 | dagmar
Vážená paní Dagmar,
myslím, že největší problém je opravdu v tom, že manžel považuje Vaši pravidelnou snahu o sexuální styk za nepříjemnou a stejně tak i vynucený styk a odvoláním na přemíru práce se mu snaží vyhnout. V tomto případě rozhodně nesvede nic nějaká jednoduchá rada, natož pak lež.. Zkuste s manželem otevřeně pohovořit,ev. využijte pomoci někoho z kolegů-psychologů, kteří Vám mohou účinně pomoci.
12.08.2008 23:10 | Libor Zámečník

Zkvalitnění erekce

dobrý den, po dohodě s přítelkyní chci ke zkvalitnění erekce zkusit jednorázově Clavin Speciál, popř.Strong. Před pěti lety jsem onemocněl trombozou levé nohy. V součastnosti žádné problémy s touto nemocí nemám ani neberu žádné léky.Prosím mohu jednorázově zkusit uvedený přípravek? Děkuji
05.08.2008 17:29 | pepy
Vážený Pepy,
nedomnívám se, že pokud máte problémy s erekcí, je vhodné jakékoli experimentování s potravinovými doplňky bez toho, aniž byste byl vyšetřen odborným lékařem - porucha erekce může být totiž projevem závažného onemocnění. Lékem potom nejsou přirozeně potravinové doplňky, ale osvědčené léky, které Vám lékař předepíše.
12.08.2008 22:46 | Libor Zámečník

Ochabne

Dobrý den,chci se zeptat proč když při sexu zadržím ejakulaci abych mohl ještě pokračovat tak mi potom naopak penis najednou ochabne i když je neustále drážděn.Předem díky za odpověd.
04.08.2008 21:27 | Daniel
Danieli,
přestože je funkce penisu (erekce, orgasmus, ejakulace) fyziologický - přirozený děj složený z těchto součástí, nedomnívám se, že by tento děj mělo zadržování ejakulace jakkoli narušovat a vyvolávat poruchu další z těchto součástí - erekce. Odhadoval bych, že tuto poruchu bude mít na svědomí nejspíše přemíra strachu o to popisované zadržení ejakulace a pokračování styku.
12.08.2008 23:51 | Libor Zámečník

Malá výdrž

Dobrý den. Po prvním sexuálním výkonu s ejakulací už po druhé nemohu dosáhnout erekce. Partnerka je přitom přitažlivá. Dá se s tím něco dělat?
Děkuji
04.08.2008 11:14 | někdo neznámý
Vzhledem k tomu, že jste neuvedl svůj věk, je těžké odpovědět... Opětovné a vícenásobné dosažení erekce s následnou ejakulací bývá mnohdy ale závislé nejen na věku, ale i na dalších okolnostech: prostředí, stresujících okolnostech či jiných příčinách poruch erekce.
12.08.2008 22:23 | Libor Zámečník
celkem nalezeno: 1504
 zobrazuji: 4 - 1 

seznam lékařů

test sexuálního zdraví

lékařská poradna




Úvod © 2009  Fórum sexuální vitality