Zde se nacházíte: Důležité informace > Novinky a zajímavosti

Novinky a zajímavosti

celkem: 73, strana: 0

Češi nejsou se svým sexuálním životem příliš spokojeni

[2012-08-21] médium: Medical Tribune autor: red

Na konci první červnové dekády prezentoval na IX. sjezdu Psychiatrické společnosti ČLS JEP ve Špindlerově Mlýně prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D., ze Sexuologického ústavu 1. LF UK a VFN v Praze výsledky populačního dotazníkového průzkumu SHOW. Toto šetření bylo sponzorováno společností Pfizer a přineslo některá zajímavá zjištění. Zajímá vás například, který národ (rozděleno podle pohlaví) je ve střední Evropě se svým sexuálním životem nejspokojenější a který nikoli?

celý článek

Tajemství síly erekce

[2011-06-27] médium: Doktorka.cz rubrika: Sex a vztahy autor: doktorka.cz

Erekce dokáže pozvednout sebevědomí, nebo jej naopak dostat na dno. Není pouze mužskou záležitostí, jak by se mohlo na první pohled zdát. Mužská erekce je důležitá pro oba partnery a dokáže také zásadně ovlivnit jejich vztah .

celý článek

PORUCHY EREKCE

[2011-06-02] médium: gejsa.cz autor: gejsa.cz

Máte náročné povolání, žijete ve stresu, trpíte nedostatkem spánku a vaše životospráva není nejzdravější? Pokud k tomu ještě přidáte koktejl z kávy a cigaret, pak se není čemu divit, že vaše problémy se sexuální aktivitou jsou na denním pořádku.

celý článek

Varovné signály, že s vaším penisem není něco v pořádku

[2011-02-11] médium: xman.cz autor: Karel Pešek Xman.cz

Selhává, když by měl fungovat, nebo se na něm objevily pupínky či vřídky. Váš penis může samozřejmě onemocnět stejně jako kterákoli jiná část těla. Na následující podivné příznaky byste si měli dát zvláštní pozor.

celý článek

Může muž opravdu vždy?

[2011-01-20] médium: Relaxace.cz rubrika: Sex a vztahy autor: Dr. MV

Slovem „to“ je míněno pevnost penisu při erekci. Muž si pak připadá málo mužný a žena málo atraktivní. Pro většinu mužů je tato skutečnost nejen nepříjemnou záležitostí nebo jakousi změnou, ale přímo katastrofou. Potíže s erekcí mohou mužské sebevědomí úplně zdrtit. Laťku správné sexuální výkonnosti si kladou jak muži, tak ženy příliš vysoko. Nedostatečná erekce straší muže i ženy. Muži mají strach, že svou partnerku již tolik neuspokojí a ženy naopak, že nejsou pro partnera atraktivní na pohled i na dotek jako dříve nebo má černé myšlenky, že se muž vyčerpal již s jinou.

celý článek

Skutečný muž nemá problém aneb mýty o poruchách erekce

[2011-01-07] médium: xman.cz autor: Karel Pešek, Xman.cz

Je to noční můra každého muže. Sex je v plném proudu, ale penis odmítá poslouchat a sabotuje veškeré snažení. Erektivní dysfunkce jsou stále tabuizovaným tématem obaleným spoustou předsudků a polopravd.

celý článek

Každý čtvrtý muž prý někdy předstíral orgasmus

[2010-12-14] médium: Ona.Idnes.cz rubrika: Sex a vztahy autor: Korzo

Pokud si myslíte, že hraní divadýlka v posteli je čistě jen ženská záležitost, tak jste na omylu. Bylo totiž zjištěno, že i muži předstírají orgasmus, a to z podobných pohnutek jako ženy. A švindlířů kupodivu není málo. Někdy v životě tak učinila čtvrtina z dotázaných.

celý článek

Nic není ztraceno, k erekci pomůžou léky, říká sexuolog Petr Weiss

[2010-11-22] médium: Ona.Idnes.cz rubrika: Sex a vztahy autor: Johana Barvínková

Pokud žena chce, aby ji muž v sexu uspokojil, ví, že ho musí spíše povzbuzovat. "Vaše vás však podle popisu spíše kastruje. Pak ať se nediví," odpověděl v online rozhovoru sexuolog Petr Weiss.

celý článek

Velké mužské tajemství

[2010-11-05] médium: MF DNES rubrika: Reportáž strana: 24 autor: IRENA OBERMANNOVÁ

JAK SE MUŽI TVÁŘÍ A CO ŘÍKAJÍ, KDYŽ SI JDOU PRO VIAGRU? I mistři někdy selžou. Ale zatímco ženy jsou navyklé se od útlého mládí podrobovat více či méně potupným prohlídkám u gynekologů, když jde muž žádat o modrou pilulku, pořád má tendenci chovat se jako bourák. Přestože je mu strašně.

celý článek

Na co myslí ženy, když vrcholí sex: na kolegu z práce, seriály i úklid

[2010-11-02] médium: xman.cz autor: Karel Pešek

Namáháte se jako šílenec, ona má zavřené oči a poctivě vzdychá. Na co ale ve skutečnosti myslí? Odpověď si můžete dát sami. Stačí si přiznat, kolikrát se vám myšlenky při sexu zatoulají k nedokončené prezentaci či víkendovému mejdanu. Ženy jsou na tom podobně, potvrdily ty, které jsme oslovili. Nahlédli jsme do toho, na co myslí ženy při milování.

celý článek
celkem nalezeno: 73
 zobrazuji: 73 - 64 
seznam lékařů

test sexuálního zdraví

lékařská poradna




Úvod © 2009  Fórum sexuální vitality