Zde se nacházíte: Důležité informace > Novinky a zajímavosti

Novinky a zajímavosti

celkem: 73, strana: 6

Poruchy erekce? Vše je léčitelné!

[2007-03-07] médium: bleskove.centrum.cz rubrika: Sex a vztahy

U poruch erekce se šance na návrat k mužnosti pohybuje kolem 95 procent.

celý článek

Pánové: pozor na falešnou viagru!

[2007-03-02] médium: Nova.cz rubrika: Zprávy/Domácí

Mnozí chytráci se snaží vydělat na problémech s mužskou potencí. Na českém internetu je ke koupi falešná Viagra. Existuje ale způsob, jak ji od originálu rozeznat. Padělané tablety jsou v porovnání s originálním přípravkem větší a mají tmavší barvu. Muži navíc pro získání této tablety nemusejí navštívit lékaře a léčba skutečných příčin erektivních dysfunkcí je tak znemožněna, uvedl pro nova.cz sexulog Ondřej Trojan.

celý článek

Dejte si pozor na falešnou viagru

[2007-03-01] médium: zdravi.idnes.cz rubrika: Zdraví autor: ČTK

Na internetu se nabízejí falešné modré pilulky na zvýšení potence. Před jejich nákupem varoval Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL). SÚKL varuje na svých webových stránkách před padělky Viagry, které objevil při pravidelné kontrole zaměřené na neoprávněné prodejce.

Užívání přípravků, u kterých není známý původ, může být zdraví nebezpečné.

celý článek

Když muž nemůže...

[2007-02-28] médium: Moje psychologie rubrika: Sex strana: 63 autor: Jana Benešovská

Starý vtip tvrdí, že na rozdíl od muže žena vždycky může. Pravdou je, že v sexu to pánové mají těžší. Problémy s erekcí trápí 100 milionů mužů na světě, u nás každého druhého. Jen málo z nich však vyhledá odbornou lékařskou pomoc.

celý článek

Erotika v umění - EROS IN ART

[2006-05-20] médium: ## tisková zpráva ##

Občanské sdružení Fórum sexuální vitality si Vás dovoluje srdečně pozvat na ojedinělý výstavní projekt EROS IN ART jehož zahájení je 31.května 2006 v galerii Václava Špály , Národní 30, Praha 1.

celý článek

Recept na sexuální vitalitu: plzeňské?

[2005-08-21] médium: ## tisková zpráva ##

Plzeň se zítra stane třetím městem v České republice, kde se uskuteční Den sexuální vitality. Cílem projektu je beze studu hovořit o sexuálních problémech v partnerských vztazích především v souvislosti s poruchami erekce a upozornit, že s pomocí odborníků je lze jednoduše a spolehlivě řešit.

celý článek

Sexuální vitalita: potkáte ji zítra u Kolína

[2005-08-15] médium: ## tisková zpráva ##

Celorepublikový projekt na podporu sexuální vitality se zítra přesune do kolínských ulic. První letošní Den sexuální vitality se konal minulou středu v Brně. Do konce září zavítá ještě do dalších 5 měst České republiky.

celý článek

Den sexuální vitality: zítra v Brně nuda nebude

[2005-08-07] médium: ## tisková zpráva ##

První letošní Den sexuální vitality zítra odstartuje v Brně. Cílem akce je beze studu hovořit o sexuálních problémech v partnerských vztazích především v souvislosti s poruchami erekce a upozornit, že s pomocí odborníků je lze řešit.

celý článek

Sex po infarktu nepatří mezi tabu

[2004-06-15] médium: Překvapení rubrika: Odborníci strana: 21 autor: MUDr. Taťána Šrámková

Manžel prodělal před osmi měsíci srdeční infarkt. Od té doby užívá pravidelně léky na srdce. Sice se po nich cítí dobře, což mě samozřejmě těší, na sex prý ale radši vůbec nechce pomyslet, aby se infarkt neopakoval a nevyskytly se komplikace. Bojí se oprávněně? Libuše S., Olomouc

celý článek

Polovina mužů má problém se sexem

[2004-05-14] médium: MF DNES rubrika: Zdraví strana: 2 autor: Lenka Petrášová

Výzkum ukázal, že potíže v sexuálním životě přiznává každý druhý, málokterý však vyhledá lékaře Jak jsou na tom čeští muži se svým sexuálním životem? Výzkum ukázal, že každý druhý má nějaké trápení, zejména s erekcí.

celý článek
celkem nalezeno: 73
 zobrazuji: 13 - 4 
seznam lékařů

test sexuálního zdraví

lékařská poradna




Úvod © 2009  Fórum sexuální vitality